Nominaties voor de jaarlijkse REACH Beyond Zero Veiligheidsawards 2014!

Vandaag is de lancering van de nominatierondes voor de REACH Beyond Zero Veiligheidsawards 2014. De nominatieperiode duurt tot 17 juli.

Alle Stork werknemers komen in aanmerking voor een award en ook alle Stork werknemers kunnen een collega nomineren voor een award.

Dit jaar zoeken we nominaties binnen vier regionale- en twee wereldwijde categorieën:

Regionaal

REACH Beyond Zero award voor incidentpreventie
Voor succesvolle interventie ter voorkoming van een potentieel incident.

REACH Beyond Zero award voor een innovatie in veiligheid
Voor een individu of team dat een nieuwe technologie, een systeem of een werkwijze heeft ontwikkeld of heeft geïntroduceerd en hiermee de persoonlijke, de operationele of de locatieveiligheid heeft verbeterd.

REACH Beyond Zero award voor het meest veelbelovende individu
Voor zijn of haar voortdurende betrokkenheid in veiligheidszaken en het bevorderen van onze veiligheidscultuur onder de collega’s.

REACH Beyond Zero award voor beste veiligheidsprestatie
Voor de Product Line/Business Line dat de beste veiligheidsprestatie van het jaar heeft geleverd gebaseerd op de belangrijkste indicatoren van veiligheidsprestaties.

Wereldwijd

REACH Beyond Zero award voor het beste team
Voor een offshore- of locatie-team dat uitmuntende veiligheids- en kwaliteitsresultaten bereikt heeft, gebaseerd op de belangrijkste criteriumgegevens van klanten.

REACH Beyond Zero award voor leiderschap
Voor een consistente en pro-actieve aanpak van de verbetering- en handhaving- van excellerende veiligheidsprocedures binnen zijn of haar team.

Je kunt hier jouw nominaties online doorgeven. Nominatieformulieren zullen ook beschikbaar zijn op de verschillende locaties. Meer informatie en de winnaars van vorig jaar vind je door hier te klikken.

Uitmuntende verdiensten op het vlak van veiligheid vieren is van cruciaal belang voor een voortdurende verbetering van de veiligheidsprestaties, dus begin maar met nomineren, succes!