NAM - Turnaround

Uitdaging

Stork heeft van de NAM de opdracht gekregen om diverse On-Site Machining & Bolting werkzaamheden uit te voeren tijdens een turnaround. De uitdaging is om deze werkzaamheden in een zeer korte tijd uit te voeren, zonder daarbij concessies te doen op veiligheid. De NAM hanteert namelijk strenge veiligheidseisen voor zichzelf en voor zijn contractors.

Specificaties:

  • >35FTE Specifiek Bolting
  • ± 10FTE On-Site Machining
  • Bindende planning

Oplossing

Het Stork-team beschikt over een groot aantal Multi skilled technicians die zowel kundig zijn op het gebied van Bolting als op On-Site Machining. Het team beschikt over een groot arsenaal eigen equipment. Hierdoor kon een unieke combinatie gemaakt worden waarbij één team de gehele klus klaart. Dankzij REACH, het inhouse veiligheid programma van Stork, kon de NAM er ook op vertrouwen dat aan de veiligheidseisen werd voldaan.

Resultaten & Voordelen

  • Stork heeft de strakke tijdsplanning van de opdrachtgever gehaald
  • Geen veiligheidsincidenten
  • Door multiskilled technici in te huren minder mensen on-site

“We waren onder de indruk van de professionaliteit en flexibiliteit van het Stork-team. Eveneens is de safety awareness van Stork in lijn met onze hoge standaard. Ons bedrijf werkt al jaren aan solide partnerschappen waarbij ik Stork kan aanbevelen als betrouwbare en capabele onderhoudspartner voor zowel projecten als turnarounds."

Mr. Werner Huybrecht, Plantmanager NAM Den Helder.


Klantprofiel

De Nederlandse Aardolie Maatschappij BV (NAM) houdt zich sinds 1947 bezig met de opsporing en winning van aardgas en aardolie uit Nederlandse bodem, zowel op land als op zee. NAM produceert ongeveer 75 procent van het aardgas dat in Nederland wordt gewonnen. De bijdrage aan de Nederlandse aardolieproductie is zo’n 25%. Om dit te kunnen bewerkstelligen beheert de NAM een landelijk netwerk van productie en opslaginstallaties.

Meer weten?

On-Site Machining & Bolting Services
Nederland
T: +31(0) 88 089 1280
: bolting&machining.nl@stork.com

België
T: +31 (0) 4 86 13 08 10
E: bolting&machining.be@stork.com

Downloads

pdf ref_-_onsite_machining_-_NAM 1 MB Download
Share this article